Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 22 januari 2013 Hollands Kroon mag door met 'Voice-methode'

De gemeente Hollands Kroon heeft van mediabedrijf Talpa toestemming gekregen om door te gaan met 'De stem van Hollands Kroon'.

Voorwaarde is dat de gemeente rond deze sollicitatieprocedure geen gebruik meer maakt van het beeldmerk van tv-programma The Voice of Holland. Dat liet de gemeente Hollands Kroon weten.

"We hebben contact gehad met Talpa. Eigenlijk hebben ze ons veel succes gewenst, als we het beeldmerk van het tv-programma maar niet meer gebruiken," aldus een woordvoerster. Logo en huisstijl van 'The Voice' waren gebruikt op folders en de website. In plaats daarvan prijkt nu het gemeentelogo met een microfoon erdoor op de site. (Bron: Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl