Algemeen: 23 januari 2013 College Hollands Kroon vraagt raad om zienswijze transformatorstation

Het college van burgemeester en wethouders van Hollands Kroon vraagt de gemeenteraad in de raadsvergadering van donderdag 24 januari 2013 om een zienswijze over de locatie voor een nieuw transformatorstation.

De gemeenteraad heeft de afgelopen periode via verschillende manieren informatie ontvangen om die zienswijze uit te kunnen brengen. Zo ontving de raad van het college alle relevante stukken en antwoorden op raadsvragen, is er een informatieavond georganiseerd en hoorde de raad op de raadsvergadering van 20 december 2012 13 insprekers over het onderwerp. Inspreken over dit onderwerp is op 24 januari 2013 dan ook niet meer mogelijk.

Meer informatie over dit onderwerp vind u op de website van de gemeente, www.hollandskroon.nl. Kijk onder de raadsagenda (agendapunt 5) of klik op Ontwikkelen > Nieuw transformatorstation. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl