Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 23 januari 2013 College Hollands Kroon vraagt raad om zienswijze transformatorstation

Het college van burgemeester en wethouders van Hollands Kroon vraagt de gemeenteraad in de raadsvergadering van donderdag 24 januari 2013 om een zienswijze over de locatie voor een nieuw transformatorstation.

De gemeenteraad heeft de afgelopen periode via verschillende manieren informatie ontvangen om die zienswijze uit te kunnen brengen. Zo ontving de raad van het college alle relevante stukken en antwoorden op raadsvragen, is er een informatieavond georganiseerd en hoorde de raad op de raadsvergadering van 20 december 2012 13 insprekers over het onderwerp. Inspreken over dit onderwerp is op 24 januari 2013 dan ook niet meer mogelijk.

Meer informatie over dit onderwerp vind u op de website van de gemeente, www.hollandskroon.nl. Kijk onder de raadsagenda (agendapunt 5) of klik op Ontwikkelen > Nieuw transformatorstation. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl