Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 25 januari 2013 Dorperweerth in Julianadorp locatie voor gebiedsontzegging

Burgemeester Koen Schuiling gaat orderverstoorders in en rond winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp harder aanpakken.

Wie zich in dit gebied meerdere keren schuldig maakt aan ordeverstoring zoals winkeldiefstal, vernieling, alcohol- en drugsgebruik of ander hinderlijk gedrag, kan een toegangsverbod voor dit gebied krijgen. Zoín verbod kan gelden voor een periode van vier weken tot drie maanden. De burgemeester heeft hiervoor het gebied in en rond het winkelcentrum aangewezen als gebied waarvoor hij personen een gebiedsontzegging kan opleggen.

Volhardend

Zowel de bij de politie als bij de gemeente komen veel klachten binnen over misdragingen van jongeren in en nabij het winkelcentrum. De politie spreekt hen regelmatig aan op hun gedrag en verwijdert hen voor korte tijd uit het gebied, maar de jongeren volharden in hun gedrag. Hun ouders zijn daarvan inmiddels op de hoogte gesteld. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl