Algemeen: 25 januari 2013 Dorperweerth in Julianadorp locatie voor gebiedsontzegging

Burgemeester Koen Schuiling gaat orderverstoorders in en rond winkelcentrum Dorperweerth in Julianadorp harder aanpakken.

Wie zich in dit gebied meerdere keren schuldig maakt aan ordeverstoring zoals winkeldiefstal, vernieling, alcohol- en drugsgebruik of ander hinderlijk gedrag, kan een toegangsverbod voor dit gebied krijgen. Zoín verbod kan gelden voor een periode van vier weken tot drie maanden. De burgemeester heeft hiervoor het gebied in en rond het winkelcentrum aangewezen als gebied waarvoor hij personen een gebiedsontzegging kan opleggen.

Volhardend

Zowel de bij de politie als bij de gemeente komen veel klachten binnen over misdragingen van jongeren in en nabij het winkelcentrum. De politie spreekt hen regelmatig aan op hun gedrag en verwijdert hen voor korte tijd uit het gebied, maar de jongeren volharden in hun gedrag. Hun ouders zijn daarvan inmiddels op de hoogte gesteld. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl