Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 25 januari 2013 GGD Hollands Noorden onderzoekt in samenwerking met het Nederlands Jeugdinstituut effectiviteit workshop 'Tieners laten meewerken'

Om deze workshop landelijk te mogen inzetten, moet eerst via onderzoek worden aangetoond dat de workshop ouders daadwerkelijk leert hoe zij kunnen bereiken dat hun tiener beter meewerkt.

Deelname aan het onderzoek draagt er dus aan bij dat deze workshop voor meer ouders beschikbaar kan worden gesteld.

Wat houdt deelname aan het onderzoek in?

Het onderzoek wordt gedaan door het Nederlands Jeugdinstituut (NJi). Ouders die aan het onderzoek deelnemen, ontvangen per e-mail op twee momenten een aantal vragenlijsten. Vier weken na ontvangst van de eerst set vragenlijsten, krijgen zij een tweede set van dezelfde vragenlijsten zodat kan worden nagegaan of er in de tussenliggende tijd veranderingen in de situatie hebben plaatsgevonden. De vragenlijsten gaan over de relatie met hun tiener(s), eventuele aanwezige conflicten, onderwerpen van discussies tussen ouders en hun tiener(s) en over hoe u daar als opvoeders mee omgaat. Daarnaast worden enkele algemene vragen gesteld. Het invullen van de vragenlijsten neemt ongeveer 15 minuten in beslag. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden voor de workshop is te vinden op www.ggdhn.nl. (Bron: GGD Hollands Noorden)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl