Algemeen: 28 januari 2013 Conceptbegroting Waddenfonds ter inzage

De conceptbegroting 2012 en 2013 van de Gemeenschappelijke regeling Waddenfonds ligt tot 12 maart 2013 ter inzage.

De stukken liggen ter inzage bij de provincie Noord-Holland, Kleine Houtweg 18 te Haarlem en worden tegen betaling van de kosten algemeen verkrijgbaar gesteld.

Bij vragen kunt u contact opnemen met mw. A. W. Noorman via telefoonnummer 023-5143104 of via e-mail: .

Het Waddenfonds is een fonds voor extra investeringen in projecten in en rond de Waddenzee. Het gaat om projecten die de kwaliteit van de natuur, het landschap, de regionale economie en energie in de Waddenregio duurzaam versterken.

De drie Waddenprovincies Noord-Holland, Friesland en Groningen hebben in 2012 een Waddenfondsorganisatie opgezet via een gemeenschappelijke regeling. De Waddenfondsorganisatie brengt partijen bij elkaar, stimuleert gezamenlijke planvorming, stelt subsidieregelingen op, beoordeelt ingediende plannen en verstrekt subsidies. (Bron: prov. nh)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl