Algemeen: 30 januari 2013 Vrijwilligersmarkt in 't Wijkhuis in Nieuw Den Helder op 2 maart 2013

Op 2 maart 2013 vindt een grote Vrijwilligersmarkt plaats in 't Wijkhuis in Nieuw Den Helder. Deze Vrijwilligersmarkt wordt dé ontmoetingsplaats voor vrijwilligersorganisaties en (aspirant)vrijwilligers. De organisatie is in handen van de Gemeente Den Helder, Vrijwilligerscentrale, Stichting Vrijwaard, Sportservice Den Helder en 't Wijkhuis.

Van 10.00 tot 16.00 uur presenteren rond de 30 organisaties uit Den Helder zich op het gebied van vrijwilligerswerk. Vrijwilligers kunnen zich oriënteren: Wat past bij mij? Welke mogelijkheden zijn er allemaal? Wat vind ik leuk en interessant?

Vrijwilligers werven

Organisaties kunnen gebruik maken van de markt om nieuwe vrijwilligers te werven en contacten te leggen. Tijdens de markt worden gratis workshops gegeven, zoals een workshop van het Internationaal Vrouwencentrum: "Het IVC in vogelvlucht" en leert Opbouwwerk u fondsen te werven voor uw activiteiten of evenementen. Voor jongeren zijn er doorlopende workshops op gebied van muziek en nailpainting.

Voor informatie en aanmelding kunt u mailen naar of bellen naar 088-0075254. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl