Algemeen: 01 februari 2013 Nieuwe leden Raad van Toezicht Woonzorggroep Samen

De Raad van Toezicht (RvT) van Woonzorggroep Samen kent per heden twee nieuwe leden; mevrouw E.M. ten Hoorn Boer en de heer F.L.A. Korver. De heer Leegwater, vorig jaar aangesteld als lid en tevens beoogd voorzitter van de Raad van Toezicht, is per 1 januari 2013 benoemd tot voorzitter van de Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht is belast met het toezicht op de Raad van Bestuur van Woonzorggroep Samen. Daarnaast heeft de RvT tot taak de woonzorggroep te adviseren over alle onderwerpen die voor de organisatie van belang zijn.

De RvT kent nu de volgende samenstelling:

E.M. (Dineke) ten Hoorn Boer (57) is sinds 1 april 2013 2007 werkzaam als Directeur-generaal bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie waar ze leiding geeft aan de beleidsterreinen Jeugd en Sanctietoepassing. Daarvoor heeft mevrouw ten Hoorn Boer meerdere functies vervuld voor de gemeente Amsterdam, waaronder Directeur Dienst Zorg en Samenleven en Directeur Dienst Welzijn Amsterdam/Dienst Maatschappelijke Ontwikkeling.

F.L.A. (Freek) Korver (49) heeft een uitgebreide loopbaan in de medische branche. Momenteel is hij Lid Raad van Bestuur Zorgpartners Friesland, voorzitter directie Tjongerschans bv. Daarvoor heeft hij diverse bestuurdersfuncties bekleed bij ondermeer Ziekenhuis De Tjongerschans, Zuwe Hofpoort Ziekenhuis, Mediance BV en MCA Gemini Groep.

Over Woonzorggroep Samen

Het centraal bureau is gevestigd in Schagen. Onze woonzorgcomplexen, zorgcentra en verpleeghuis bevinden zich in de gemeenten Schagen en Hollands Kroon. Vanuit twintig locaties leveren wij zorg- en welzijnsdiensten, ook bij cliënten thuis.

Zie voor meer informatie www.woonzorggroepsamen.nl.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl