Algemeen: 04 februari 2013 Helderberaad 4 februari (bestemmingsplan Willemsoord) en extra raadsvergadering op 5 februari 2013

De Helderse gemeentepolitiek vergadert wekelijks op één avond, de maandag, onder de noemer 'Helderberaad'. De commissies en de gemeenteraad vergaderen om en om: de ene week de commissies, de week erop de gemeenteraad, daarna weer de commissies en zo verder. De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20.

Maandag 4 februari 2013 vergadert alleen de Commissie voor Stadsontwikkeling en -beheer. Op de agenda staat het bestemmingsplan Willemsoord.

De commissies Bestuur en Middelen en Maatschappelijke Ontwikkeling gaan niet door, vanwege het ontbreken van voldoende agendapunten.

5 februari: extra raadsvergadering

Dinsdag 5 februari 2013 om 19.30 uur is een extra raadsvergadering, waarin het rapport van informateur Feijtel wordt besproken. Bekijk de definitieve agenda's op gemeenteraad.denhelder.nl/Vergaderingen (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl