Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 04 februari 2013 Helderberaad 4 februari (bestemmingsplan Willemsoord) en extra raadsvergadering op 5 februari 2013

De Helderse gemeentepolitiek vergadert wekelijks op één avond, de maandag, onder de noemer 'Helderberaad'. De commissies en de gemeenteraad vergaderen om en om: de ene week de commissies, de week erop de gemeenteraad, daarna weer de commissies en zo verder. De vergaderingen worden gehouden in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20.

Maandag 4 februari 2013 vergadert alleen de Commissie voor Stadsontwikkeling en -beheer. Op de agenda staat het bestemmingsplan Willemsoord.

De commissies Bestuur en Middelen en Maatschappelijke Ontwikkeling gaan niet door, vanwege het ontbreken van voldoende agendapunten.

5 februari: extra raadsvergadering

Dinsdag 5 februari 2013 om 19.30 uur is een extra raadsvergadering, waarin het rapport van informateur Feijtel wordt besproken. Bekijk de definitieve agenda's op gemeenteraad.denhelder.nl/Vergaderingen (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl