Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 11 februari 2013 De gemeente Hollands Kroon doet vrijdag 15 maart 2013 mee aan NL-Doet

De gemeente Hollands Kroon doet vrijdag 15 maart 2013 mee aan NL-Doet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land georganiseerd door het Oranjefonds.

De kans voor verenigingen om een grote klus te klaren én misschien wel nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NL-doet op 15 maart 2013. Knap het speelplein of het jeugdhonk op, neem ouderen een dagje mee uit of geef de kantine een likje verf. Door uw klus op te geven via www.nldoet.nl krijgt u op 15 maart 2013 misschien wel extra hulp van de werknemers van Hollands Kroon. (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl