Algemeen: 18 februari 2013 Kom ook praten over burgerparticipatie in Hollands Kroon op 2 maart 2013

De gemeente Hollands Kroon gaat vanaf 2013 drie jaar lang in verschillende projecten actief aan de slag met burgerparticipatie. Dat betekent dat Hollands Kroon haar inwoners niet alleen betrekt bij de vorming en uitvoering van beleid, maar ook in een vroeg stadium invloed overdraagt aan inwoners, bedrijven en instellingen. Hoe? Daarover praat de gemeente graag met iedereen die meer wil weten of zelf ideeën heeft! Daarvoor organiseert Hollands Kroon op zaterdag 2 maart 2013 een eerste 'kick-off' bijeenkomst: Burgerparticipatie: samen met Hollands Kroon.

Uitnodiging

Onder het motto "alleen ga je sneller, samen kom je verder" is iedereen met vragen en ideeën van harte welkom op de interactieve kick-off, waar gemeente, lokale organisaties en andere geïnteresseerde inwoners van gedachten wisselen rond de vraag: Wat kan burgerparticipatie betekenen voor Hollands Kroon? In een gevarieerd programma laat gemeente Hollands Kroon zien wat burgerparticipatie kan zijn, maar we ze vooral benieuwd naar de mening en ideeën van inwoners en organisaties. Welke initiatieven ziet u de komende drie jaar graag gerealiseerd?

Praktische informatie

U bent op 2 maart 2013 om 11.00 uur (inloop vanaf 10.30 uur) welkom in De Ontmoeting aan de Verwachting 1 in Anna Paulowna. Na een algemene inleiding doet u met behulp van een aantal sprekers inspiratie op. Onder het genot van een door ons verzorgde lunch gaan u, het college en de raad interactief met elkaar aan een workshop deelnemen. Het middagprogramma heeft een open en flexibel karakter waarbij iedereen een stem heeft.We sluiten de bijeenkomst af met een borrel tussen 14.00 en 15.00 uur. Dagvoorzitter is Pepik Henneman, bekend van zijn Burge(r)meesterboek en zijn vernieuwende kijk op duurzaam en lokaal ondernemen.

Aanmelden

Denkt u graag mee? Meld u dan voor 27 februari 2013 aan via . (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl