Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 01 maart 2013 Informatieavonden 'alcohol in het gezin' op 7 en 14 maart 2013 in Alkmaar

Brijder verzorgt op donderdagavond 7 en donderdagavond 14 maart 2013 in Alkmaar gratis informatieavonden voor partners/kinderen/familieleden/vrienden van mensen met alcoholproblemen. Deze twee avonden horen bij elkaar. Men schrijft zich voor beide avonden in.

Tijdens deze avonden komen aan bod:

Aanvullende informatie

De gratis bijeenkomsten vinden plaats op donderdagavond 7 maart 2013 en donderdagavond 14 maart 2013 van 19.30 tot 22.00 uur bij de Brijdervestiging op de Kees Boekestraat 20 te Alkmaar. Men schrijft zich voor beide avonden in. Voor verdere informatie en inschrijving kunt u bellen met het secretariaat van de afdeling Preventie en Jeugd in Alkmaar, tel.: 088 - 358 22 60, of een e-mail sturen naar . (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl