Algemeen: 01 maart 2013 Bijeenkomst toekomstplannen haven Oudeschild op 4 maart 2013

Vanaf oktober 2012 werkt een projectgroep van diverse organisaties en de gemeente Texel aan het ontwikkelen van een toekomstvisie voor de haven van Oudeschild.

De werkgroep heeft signalen opgevangen dat ook particulieren ideeën of concrete plannen hebben voor de toekomst van de haven. De werkgroep nodigt iedereen die toekomstplannen voor de haven heeft uit, om zijn of haar plannen te presenteren op maandag 4 maart 2013. De bijeenkomst is vanaf 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis in Den Burg. Leden van de projectgroep en stuurgroep zijn hierbij aanwezig. Concrete plannen kunnen meegenomen worden bij het schrijven van de ontwikkelingsvisie. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij mevrouw Rutten via email: . De avond is alleen bedoeld voor de personen die zich hebben aangemeld. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl