Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 07 maart 2013 Stadsnieuwspagina verhuist naar Den Helder op Zondag

De gemeentelijke Stadsnieuwspagina gaat het Helders Weekblad verlaten. Vanaf zondag 7 april 2013 kunt u het nieuws van de gemeente lezen in het huis-aan-huisblad Den Helder op Zondag. Een weekblad dat in het weekeinde in uw brievenbus valt. Deze overstap maken we op basis van een onlangs gehouden aanbesteding.

Overheden en dus ook gemeenten, moeten diensten en producten die boven een bepaald budget uitgaan, aanbesteden. Dat geldt ook voor de Stadsnieuwspagina. Uitgever Rodi Media kwam als beste uit die aanbesteding. Daarom verhuist de Stadsnieuwspagina vanaf 7 april 2013 naar dit weekblad. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl