Algemeen: 08 maart 2013 Traineepool waterschappen van start

Hoogopgeleide waterprofessionals zijn dun gezaaid en de komende jaren harder nodig dan ooit.

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier is een project gestart om te komen tot een waterschapstraineeship. Samen met vier andere waterschappen (Hollandse Delta, Rijnland, Rivierenland en Schieland en de Krimpenerwaard) willen we jong talent werven voor onze op te zetten traineepool. De eerste lichting trainees start in het najaar van 2013.

Werken aan de toekomst. Dat is waar het om gaat bij een traineeship. Jouw toekomst en die van je omgeving. Waterbeheer staat hoog op de agenda. Denk aan (schoon) water, droogte of waterveiligheid. De komende jaren hebben de waterschappen hiervoor een toenemend aantal hoogopgeleide waterprofessionals nodig.

Ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een spetterende start van je carrière. Hou dan de ontwikkelingen van het project waterschapstrainee in de gaten! (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl