Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 08 maart 2013 Nieuwe voorzitter RPA-NHN: Elly Konijn

Wegens wijzigingen in de portefeuilles van het college van de gemeente Alkmaar wordt het voorzitterschap van het RPA-NHN overgedragen van Victor Kloos naar Elly Konijn, wethouder Arbeidsmarktbeleid en Regionale samenwerking van de gemeente Alkmaar. De officiële overdracht vindt plaats tijdens de stuurgroepvergadering van het RPA-NHN op 3 april 2013.

Elly Konijn kijkt uit naar de samenwerking met de partners in het RPA-NHN en is van mening dat we met elkaar nog veel kansen kunnen creëren. Elly is een ware ambassadeur voor Inspireer NHN. Dinsdag 5 maart 2013 is hierover een stuk verschenen op de pagina Goede Zaken van het Noord-Hollands Dagblad en op 16 april 2013 geeft zij het startsein voor de publiekscampagne van Inspireer NHN tijdens het Werkgeverscafé in theater Cool te Heerhugowaard.

Op rpa-nhn.nl staat een interview met Elly Konijn over haar visie en ambities op het terrein van samenwerking op de regionale arbeidsmarkt. (Bron: Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl