Algemeen: 11 maart 2013 Cursussen van het centrum voor volwasseneneducatie de Noordkop, Tuitjenhorn

Het Centrum voor Volwasseneneducatie de Noordkop organiseert de cursussen computeren voor beginners, open computerlessen en 'fit, het hele jaar door' Cursus computeren voor de beginner; 5 lessen donderdagmiddag 28 maart 2013 t/m 25 april 2013.

Kunt u nog niet werken met de computer of kunt u het een beetje, maar wilt u er meer van weten en de kennis ophalen. Geef u dan op voor deze cursus computeren voor beginners. We beginnen met het maken van een “document” en hoe je dat goed op kunt slaan. Verder leren ook we hoe internet werkt, hoe je goed kunt e-mailen en stukken of foto’s mee kunt sturen. De les begint om 14:00 uur en duurt tot 15.30 uur. Kosten: € 30,-

Open computerlessen elke woensdagmiddag

We oefenen met alles wat u zelf wilt doen. Voor de één is dat zaken opzoeken op internet, voor de ander documenten aanpassen, of een powerpoint presentatie maken. Het kan gaan om dingen die u nog nooit gedaan heeft, maar ook om zaken die u beter onder de knie wilt krijgen. U kunt zich per keer opgeven liefst uiterlijk op de maandag voor dat het is, dan weten we hoeveel mensen we kunnen verwachten. U betaalt ook per keer.

Tijd: 14.00- 15.30 uur. Kosten per keer € 5,-.

Is er belangstelling voor zo’n les op een avond laat ons dat dan weten en ook welke avond het beste uit zou kunnen.

Fit – het hele jaar door… : op de woensdagavond

Gevarieerde lessen van een uurtje in de week om te werken aan de conditie met eenvoudige stappen en bewegingen op leuke muziek, zonder springen of rennen. Dat wisselen we af met verschillende oefeningen waarbij veel spiergroepen aan bod komen. De docent houdt rekening met ieders mogelijkheden en/of beperkingen. De lessen zijn daarom voor iedereen te volgen.

De lessen lopen door tot en met woensdagavond 19 juni 2013. U kunt tussentijds instromen, maar kunt niet per keer betalen. Een proefles meedoen is altijd mogelijk. Niet op 1 mei 2013.

Tijd: 19.00- 20.00 uur. De kosten zijn € 4,- per keer (maar het is niet mogelijk per keer te betalen, de lessenreeks is tot en met 19 juni)

Meer informatie

Als u meer wilt weten over een bepaalde cursus of u wilt zich opgeven dan kunt u contact opnemen met Wonen Plus Welzijn/de Noordkop via de mail – of via de telefoon: (0226) - 392 353. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl