Algemeen: 20 maart 2013 Bijeenkomst Waddenpoort Den Oever op 27 maart 2013

'Waddenpoort Den Oever' is van belang voor de versterking van de economische positie van het dorp en behoud van de leefbaarheid. Bent u ook nieuwsgierig naar de plannen voor Waddenpoort en de dijkverhoging? Kom dan op woensdag 27 maart naar Het Vikingschip aan de Robbenoordstraat 11a in Den Oever.

Van 19.00 tot 21.30 uur geven wij samen met het Hoogheemraadschap een presentatie over de plannen. We gaan in op de noodzaak van de plannen, de planning, procedures en inspraakmogelijkheden. Voorafgaand aan de presentaties heeft u de gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook kunt u tijdens de presentaties vragen noteren. Na de presentaties worden uw vragen beantwoord en is er ook tijd voor discussie.

Graag tot ziens op woensdagavond 27 maart! (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl