Algemeen: 21 maart 2013 Inwoners van de gemeente Den Helder: Gratis compost bij VOF 't Oost op vrijdag 29 maart 2013

Bent u al weer druk bezig in de tuin en heeft u nog compost nodig? Kom dit dan gratis halen bij VOF ít Oost. U bent hier vrijdag 29 maart 2013 (Goede Vrijdag) van harte welkom tussen 8.00 uur en 16.00 uur.

Bezoekers wordt aangeraden zelf zakken en scheppen mee te nemen om wachttijden te voorkomen. Wie met een aanhangwagen komt, kan voor een euro de aanhanger vol laten laden door de chauffeur van de shovel.

U vindt V.O.F. Ďt Oost aan de Oostoeverweg 9. Het bedrijf is vanuit Den Helder/Julianadorp alleen bereik-baar via de Kooybrug. Na de brug neemt u direct de eerste afslag links over de Kooysluis. Na ongeveer vierhonderd meter ligt aan uw rechterhand het terrein van V.O.F. 't Oost. Let op de vlaggen! (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl