Algemeen: 02 april 2013 Bekendmaking sluiting indieningsmogelijkheid thema 3 Waddenfonds

Het Dagelijks Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Waddenfonds maakt bekend dat met toepassing van artikel 1.12, eerste lid, van de Subsidieverordening Waddenfonds, is besloten de mogelijkheid tot het indienen van aanvragen die vallen onder thema 3, Energietransitie en duurzame ontwikkeling havens, te sluiten. Dit besluit treedt in werking op de dag na deze bekendmaking.

Toelichting: het beschikbare budget van Ä 19.000.000,- voor thema 3 is met de reeds ingediende aanvragen ruim overvraagd. Tot het moment waarop de ingediende aanvragen zijn behandeld blijft de mogelijkheid tot indiening gesloten. Zodra daar aanleiding toe is, zal het Dagelijks Bestuur bekend maken dat nieuwe aanvragen ingediend kunnen worden. (Bron: Gemeenschappelijke Regeling Waddenfonds)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl