Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 09 april 2013 Hoogheemraadschap beter zichtbaar in het veld

Wij hebben voor de uitvoering van ons werk - de zorg voor veilige dijken, droge voeten en schoon water - veel objecten in het gebied. Denk aan gemalen, bruggen, sluizen en rioolwaterzuiveringsinstallaties.

nieuwe vlag hhnk

In overleg met onze beheerders maken we die de komende tijd met nieuwe vlaggen en borden beter zichtbaar, zodat de inwoners van ons gebied ze herkennen als waterschapsobject. Op die manier maken we ons werk zichtbaarder voor onze inwoners en leggen verantwoording af over het belastinggeld.

Naast de nieuwe vlaggen en borden doen we dat ook op andere manieren, zoals via educatie, communicatie rond projecten, onze website en ons jaarverslag. (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl