Algemeen: 11 april 2013 Informatiebijeenkomst kustversterking Zwakke Schakels op 24 april 2013 in Callantsoog

De plannen voor de kustversterking van de Hondsbossche en Pettemer Zeewering en Callantsoog liggen vanaf eind april 2013 gedurende zes weken ter inzage. Dit is het moment waarop u formeel op de plannen kunt reageren. Via publicaties in de regionale dagbladen die eind april 2013 uitkomen leest u wanneer en hoe u precies kunt reageren.

Om u goed te informeren over de plannen voor de versterking en de inspraak organiseren we samen met Rijkswaterstaat en de provincie Noord-Holland een informatiebijeenkomst op woensdagavond 24 april 2013 in het dorpshuis van Callantsoog, Jewelweg 7-C, 1759 HA Callantsoog. U bent van harte uitgenodigd. De deuren van het dorpshuis openen om 19.15. uur. Om 19.30 start een plenaire presentatie waarin experts een toelichting geven op de plannen en de inspraak.

Ook is alle informatie beschikbaar op een informatiemarkt en kunt u uw vragen stellen.

Voorafgaand aan de inspraak is er een intensief traject doorlopen met de omgeving om de Noord-Hollandse kust veilig en mooier te maken. Het resultaat hiervan wordt omschreven in de plannen waar u nu formeel op kunt reageren. Meer informatie op http://www.kustopkracht.nl/ (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl