Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 15 april 2013 Waddenfonds verleent nieuwe subsidies

Waddenfonds logo Het Waddenfonds verleent aan acht projecten subsidie. Dat heeft het Dagelijks Bestuur besloten. De projecten vallen binnen de programmalijnen Locale Innovaties, Natuur en Water, Werelderfgoed en Energie. In totaal is voor 10,6 miljoen Euro aan subsidie verleend. De totale investering in het Waddengebied is 18,5 miljoen Euro.

Het DB vergaderde in gewijzigde samenstelling. Dit door het terugtreden van gedeputeerde Wiebe van der Ploeg van de provincie Groningen. Zijn positie wordt waargenomen door gedeputeerde Yvonne van Mastrigt.

Voorzitter van het DB Waddenfonds Tineke Schokker: "Al weer de derde ronde van toegekende subsidies. Deze keer een keur van projecten. Hierbij de eerste subsidies van het programma Locale innovaties. Ook met dit programma zijn wij als Waddenfonds steeds meer herkenbaar. Verder wordt in het gebied duidelijker dat haast met aanvragen niet nodig is. We werken niet meer met tenders.

Aanvragen kunnen het jaar rond worden ingediend en worden in principe binnen 13 weken afgehandeld."

Toegekende projecten programma Lokale Innovaties

Toegekende projecten Werelderfgoed, toerisme, recreatie, landschap en cultuurhistorie

Toegekende projecten Energietransitie & Havens

Toegekende projecten programma Natuur en Water

(Bron: Gemeenschappelijke Regeling Waddenfonds)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl