Algemeen: 08 mei 2013 CJG Texel nu ook op Facebook en Twitter

Wist u dat 85% van alle ouders en opvoeders geen problemen, maar wel vragen over de opvoeding heeft? Daarom vindt het Centrum voor Jeugd en Gezin Texel het belangrijk om voor iedereen goed vindbaar en laagdrempelig toegankelijk te zijn.

Om ook over de alledaagse kanten van de opvoeding op een positieve manier met elkaar informatie uit te wisselen. Naast de CJG website, de CJG app vindt u het CJG Texel nu ook op Facebook en Twitter.

Ouders, opvoeders die het CJG Texel liken op Facebook, ontvangen informatie die bijdraagt aan een gezellige, veilige en ontspannen thuissituatie, als basis voor een gezonde opvoeding. Met veel praktische informatie voor in en om het huis, leuke activiteiten met de kinderen, lokale en regionale actualiteiten en concrete opvoedtips. Voor inhoudelijke verdieping van de opvoed informatie wordt men doorgeleid naar de CJG website (www.cjgtexel.nl) waar e.e.a. rustig kan worden nagelezen. Ook kunnen ouders en opvoeders het CJG Texel volgen via Twitter, .

Waarom?

Omdat in de visie van het CJG de kracht van opvoeding bij de ouders ligt. Om die eigen kracht te versterken gaan we naast de ouders, opvoeders staan, maken we deel uit van hun sociale netwerken om zo voor iedereen goed vindbaar en toegankelijk te zijn. We willen weten én leren wat ouders en opvoeders beweegt, interesseert en motiveert om daar met ons informatieaanbod zoveel mogelijk op aan te sluiten.

Win een bioscoopbon

Ga naar facebook.com/cjgtexel.nl en ontvang dagelijks leuke weetjes, handige tips en relevante informatie over gezond opgroeien en opvoeden. 'Likers' maken kans op een bioscoopbon en inspiratieboekjes. Deze actie duurt heel 2013 voort. (bron: Gemeente Texel, CJG Texel)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl