Algemeen: 15 mei 2013 Veteranendag Schagen woensdag 19 juni 2013

Binnenkort organiseert de gemeente Schagen de jaarlijkse Veteranendag, namelijk op woensdag 19 juni 2013 van 17.00 tot 20.30 uur. Het is de eerste keer dat de Veteranendag voor de nieuwe gemeente Schagen wordt georganiseerd. Alle veteranen uit de voormalige gemeenten Harenkarspel, Schagen en Zijpe (en eventuele partner/begeleider) zijn van harte welkom.

De locatie is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Een dezer dagen ontvangen alle bij het Veteraneninstituut geregistreerde veteranen een uitnodiging met een aanmeldformulier. Ook het digitale aanmeldformulier is vanaf dat moment online via www.schagen.nl. Aanmelden is mogelijk tot 12 mei 2013. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl