Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 23 mei 2013 Gedeputeerde Van Run bezoekt Texel op 24 mei 2013

Gedeputeerde Jan van Run van de provincie Noord-Holland brengt vrijdag 24 mei een bezoek aan Texel.

Er wordt met hem onder meer gesproken over My Beach, een promotie initiatief om de strandganger bewust te maken met afval. Ook wordt een bezoek gebracht aan Keukencentrum Texel, winnaar van de Ondernemingsverkiezingen Noord-Holland 2011/2012. Tot slot staat een bezoek aan Kaap Skil Museum op de agenda van de gedeputeerde.

Wethouder Hercules zal Van Run die dag bijpraten over de algemene economische situatie. Ook zal hij hem wijzen op de groeiende en in ontwikkeling zijnde eilandproducten en culinaire activiteiten op Texel. Het bezoek is op initiatief van de gedeputeerde zelf tot stand gekomen.

Van Run (VVD) heeft de onderwerpen Economische Zaken en Personeel & Organisatie in zijn portefeuille. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl