Algemeen: 24 mei 2013 Jurybijeenkomst Wierschuur groot succes

De jurybijeenkomst van 22 mei 2013 in Anna Pauwlona was een groot succes. Van de 17 initiatiefnemers hebben er uiteindelijk 11 een presentatie gehouden.

De overige zes hebben om verschillende redenen besloten om niet of later in het proces een rol te willen spelen.

De jury heeft een zware dobber gehad aan het selecteren van de drie kandidaten die door gaan naar de volgende ronde: de kwaliteit van de inzendingen was erg hoog. Daarom is er uiteindelijk gekozen voor vier kandidaten voor de volgende ronde.

Het bleek onmogelijk om uit de laatste vier kandidaten nog een verdere selectie te maken. De kandidaten komen zowel uit de regio als van buiten de regio.

Opvallend is dat de initiatiefnemers zeer uiteenlopende visies hebben op de invulling van de Wierschuur: er blijken onvermoede benuttingsmogelijkheden te liggen. De jury was hierdoor blij verrast.

Opvallend is ook dat de initiatiefnemers de Wierschuur en Wieringen als groter geheel zeer op waarde schatten en zich in willen zetten voor het behoud ervan.

De initiatiefnemers zijn zonder uitzondering zeer ambitieus en willen de schouders zetten onder het succes van Wieringen als toeristisch gebied. De volgende jurybijeenkomst is op vrijdag 28 juni 2013. Daarna zal de winnaar bekend worden. (bron: De Kop Werkt)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl