Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 30 mei 2013 Realisatieovereenkomst Prins Hendrikzanddijk

Op donderdag 30 mei 2013 wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst stilgestaan bij de unieke samenwerking die de zandige versterking van de Prins Hendrikdijk op Texel mogelijk maakt.

Na een intensieve periode hebben het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de provincie Noord-Holland, het Waddenfonds, de gemeente Texel, het programma naar een Rijke Waddenzee en ons hoogheemraadschap de handen ineengeslagen voor deze innovatieve dijkversterking aan de Waddenzee.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst die om 14.30 uur start in het Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee wordt de realisatieovereenkomst getekend.

Voordat dit gebeurt, voelen de leerlingen van de Jan Drijverschool uit Den Hoorn de bestuurders flink aan de tand over dit unieke project. Naar aanleiding van een speciale gastles over dijkversterkingen hebben de kinderen vragen voorbereid voor dit gesprek met de bestuurders. Tot slot werpen we op de huidige dijk samen met de leerlingen een blik op de toekomstige zanddijk. (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl