Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 30 mei 2013 Hollands Kroon is met twee initiatieven genomineerd voor de verkiezing Inspireer NHN

Hollands Kroon is met twee initiatieven genomineerd voor de verkiezing Inspireer NHN Hier zijn we natuurlijk heel blij mee, want ook wij werken - samen met onze medewerkers - hard aan onze positie op de arbeidsmarkt van de toekomst. Vind jij ook dat we inspirerend bezig zijn met onze nieuwe manier van werven en het ontwikkelen van talent? Stem dan op onze initiatieven op www.inspireernhn.nl of via onderstaande links.

Hollands Kroon is een inspirerende werkgever die investeert in haar medewerkers en de toekomst. Door ruimte voor (interne) ontwikkeling te bieden aan onze medewerkers verhogen we hun 'duurzame inzetbaarheid'. Op die manier werken de organisatie en medewerker samen aan een goede positie op de arbeidsmarkt.

Stem van Hollands Kroon

Een goede positie op de (veranderende) arbeidsmarkt creëren begint bij Hollands Kroon al bij het werven van de juiste medewerkers. Met het 'nieuwe werven', waar de Stem van Hollands Kroon onderdeel van is, gaan we op zoek naar mensen met talent. Medewerkers die hun persoonlijkheid en talent willen inzetten voor onze organisatie, om zo het verschil te kunnen maken. Meer informatie http://www.inspireernhn.nl/initiatief/de-stem-van-hollands-kroon

Durf te groeien! (Hollands Kroon Academie)

Hollands Kroon investeert in medewerkers die werken aan hun 'duurzame inzetbaarheid'. Door het inspireren en ontwikkelen van hun talent creëren ze een goede positie op de arbeidsmarkt, zowel binnen als buiten de organisatie.

Natuurlijk zijn medewerkers zelf verantwoordelijk, maar we willen dit zoveel mogelijk faciliteren. Via het aanbieden van in-company trainingen en een eigen ontwikkelbudget, die zij naar eigen keuze mogen inzetten op de Hollands Kroon Academie. Meer informatie http://www.inspireernhn.nl/initiatief/durf-te-groeien (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl