Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 30 mei 2013 Inspireer NHN nadert de finale - stemmen kan nog tot 17 juni 2013

Nog een paar weken en dan zullen we weten wie de winnaar is van Inspireer NHN.

De verkiezing van het meest inspirerende arbeidsinitiatief in Noord-Holland Noord wordt op 24 juni 2013 tijdens de Regiowerktop afgesloten in een spannende finale.

Totdat het zover is, en de winnaars uit drie categorieën het publiek mogen overtuigen van hun arbeidsinitiatief voor die fel begeerde titel, gaat de verkiezing in al zijn hevigheid door. De arbeidsinitiatieven kunnen zelf aan de slag om zoveel mogelijk publieksstemmen te werven en worden daarnaast stevig aan de tand gevoeld door onze vakjury.

Jurybezoeken

HR-professionals, Astrid de Bruin (10voor5), Helma Zonneveld (Prisma Advies Groep) en Jolanda Bakker (H&S Adviesgroep) bezochten in de afgelopen weken al diverse arbeidsinitiatieven. Enkele reacties: 'Het is eigenlijk zo simpel en zo eenvoudig te dupliceren. Dat we dit nog niet in andere branches zien is een raadsel.' en 'De ondernemende medewerkers hebben mij verrast. Er is duidelijk een connectie gezocht tussen opleiding en arbeidsmarkt.'

En ook de resultaten van de verschillende arbeidsinitiatieven stemmen de jury positief. Van het behouden van opleidingsmogelijkheden in onze regio tot het daadwerkelijke plaatsen van werknemers en het terugbrengen van de uitstroom in een uitkering.

Top 5 publieksstemmen Inspireer NHN (Tussenstand in willekeurige volgorde)

Stemmen op de genomineerde arbeidsinitiatieven kan nog tot 17 juni 2013. (Bron: Verkiezing Inspireer NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl