Algemeen: 07 juni 2013 Directeur Agriboard (Jacques Dekker) neemt afscheid

Agriboard Noord-Holland Noord logoBron: Agriboard.nl - Directeur Jacques Dekker neemt per 1 januari 2014 afscheid van de Agriboard. Dat deelde gedeputeerde Jaap Bond, voorzitter van de Agiboard Noord-Holland Noord, mee tijdens de laatste stuurgroepvergadering. Dekker (64) gaf vanaf 2009 leiding aan de organisatie.

"Jacques Dekker heeft een belangrijke rol gespeeld bij de start en de doorontwikkeling van de Agriboard, dat weten veel mensen en organisaties die een relatie hebben met de agribusiness. Onder zijn inspirerende leiding zijn inmiddels veel projecten opgestart of in voorbereiding en is onlangs de Greenportstatus verkregen", aldus Jaap Bond. Hij heeft waardering voor de visie, de inzet en betrokkenheid van de programmadirecteur Agriboard.

Volgens Dekker kijkt hij terug op een boeiende periode. "Ik heb het met heel veel plezier gedaan en we mogen stellen dat de Agriboard zijn toegevoegde waarde inmiddels heeft bewezen. De Agriboard en vooral de agribusiness in Noord-Holland Noord staan op de kaart en daar kunnen we met z'n allen trots op zijn. Na de zeer intensieve jaren is het verstandig om de verantwoordelijkheid nu over te dragen."

De actualisatie van het beleid van de Agriboard voor de periode 2013-2016 is een natuurlijk moment om voorbereidingen te treffen voor het zoeken van een opvolger van Jacques Dekker. Gedeputeerde Bond verwacht in november 2013 de opvolger bekend te kunnen maken.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl