Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 11 juni 2013 Jaarverslag Energy Board 2012

jaarverslag EB 2012 Met een feestelijke bijeenkomst werd op 2 februari 2012 in de Grote Kerk Alkmaar de Energy Board gepresenteerd. De Energy Board zorgt in voor focus op het gebied van duurzaamheid en economie, verbindt partijen, versterkt projecten en enthousiasmeert mensen. In Noord-Holland en het Noordzeekanaalgebied. In dit jaarverslag leest u wat dat in ruim een jaar tijd heeft opgeleverd.

Noord-Holland heeft de beste zaadveredelaars ter wereld. Maar kunnen ze ook zaad ontwikkelen dat behalve de meest smaakvolle tomaat ook een struik van hoogenergetische waarde oplevert? En hoe kunnen we vervolgens uit deze biomassa op de meest efficiënte manier energie halen? Deze vragen worden op dit moment serieus onderzocht. Het is maar één voorbeeld van een interessante cross-over tussen de agribusiness en de duurzame-energiesector. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden die wellicht net zo bijzonder en net zo kansrijk zijn.

Het ontstaan van dit soort inspirerende ideeën is illustratief voor wat de Energy Board teweegbrengt. We brengen partijen bij elkaar die op het eerste gezicht niet elkaars meest logische samenwerkingspartner zijn. Denkend vanuit ieders kennis en kracht, vanuit een vooraf bepaalde focus, ontstaan de mooiste ideeën.

Het Jaarverslag is te downloaden via www.energyboard.nl (bron: Energy Board Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl