Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 20 juni 2013 De Raad voor de Wadden is opgeheven

De opheffing van de Raad voor de Wadden is een feit. Nadat eerder de Tweede Kamer met de Intrekking Wet op de Raad voor de Wadden instemde, heeft de Eerste Kamer dit op 14 mei 2013 gedaan.

De site van de Raad voor de Wadden is tot 31 december 2013 te raadplegen. Naar verwachting zullen de adviezen en overige publicaties van de Raad voor de Wadden vanaf 1 januari 2014 te vinden zijn op de site van de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur www.rli.nl.

Ook het mailadres, het postadres en de telefoonnummer van de Raad zullen binnenkort verdwijnen. Het is nu nog niet bekend wanneer dit gebeurt.

Zoekt u contact met de Raad, dan kunt u dit het beste doen door te bellen met 06 52 59 57 05. (Bron: Raad voor de Wadden)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl