Algemeen: 20 juni 2013 Jaarverslag Waddenfonds 2012

waddenfonds jaarverslag 2012 Het eerste jaarverslag van het gedecentraliseerde Waddenfonds is verschenen. Op woensdag 14 september 2011 werd in Harlingen het bestuursakkoord Decentralisatie Waddenfonds getekend door minister Schultz van Haegen en de gedeputeerden Geldhof, Van der Ploeg en Schokker van Noord-Holland, Groningen en Fryslân.

Daarna is hard gewekt aan de oprichting van een Gemeenschappelijke Regeling en een Pionier programma. Dat programma is in oktober 2012 opengesteld zodat nog in 2012 de eerste subsidies konden worden verstrekt. Daarmee is een stevige prestatie geleverd. Bedoeling van het Pionier programma is leren en ervaring opdoen. Deze kennis en ervaring wordt gebruikt in het nieuwe uitvoeringsprogramma voor de periode na 2014. Het Pionier programma is inmiddels goed bekend en er zijn volop aanvragen uit de verschillende geledingen van de samenleving in het Waddengebied. Dit jaarverslag heeft betrekking op de eerste maanden dat het programma was open gesteld en is dus beknopt. Volgend jaar zullen we uitgebreider rapporteren.

Het jaarverslag Waddenfonds 2012 is te downloaden via http://www.waddenfonds.nl/ (Bron: Waddenfonds)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl