Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 25 juni 2013 Nieuwe themaregisseurs voor het Waddenfonds

De komende periode gaan drie nieuwe themaregisseurs aan het werk voor het Waddenfonds. Zij vervangen de huidige regisseurs van wie de detachering ten einde loopt.

De nieuwe regisseurs zijn :

In de loop van de maanden juli 2013 en augustus 2013 zullen ze alle drie ongeveer een maand met de zomervakantie zijn. Vanaf heden tot na zomervakantie kunt u voor informatie het Waddenfonds benaderen via het secretariaat, telefoonnummer 058-2339020. U wordt dan in contact gebracht met de regisseur of een waarnemend inhoudelijk deskundige.

Telefoonnummer en email-adres van de nieuwe regisseurs worden zo snel mogelijk bij in dienst treden bekend gemaakt. (Bron: Gemeenschappelijke Regeling Waddenfonds)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl