Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 26 juni 2013 Promotiefilm voor lobby toetreding INTERREG 2 Zeeën gelanceerd

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Noord-Holland heeft een promotiefilm gelanceerd ter ondersteuning van de lobby voor toegang tot het programma INTERREG A: 2 Zeeën.

Het programma - zie www.interreg4a-2mers.eu/nl - stimuleert grensoverschrijdende samenwerking tussen kustgebieden in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België en Nederland. Het is tot nu toe voor het Noord-Hollandse deel van de Nederlandse kust niet mogelijk geweest hierin te participeren. Toegang tot het INTERREG 2 Zeeënprogramma betekent dat Noord-Holland in de volgende periode (2014-2020) projecten kan realiseren op het gebied van duurzaamheid, innovatie, kenniseconomie, regionale ontwikkeling, toerisme en nog veel meer.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl