Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 26 juni 2013 Lichtkrant Wieringerwerf, Middenmeer en Slootdorp

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - In samenspraak met uw omgeving zijn er eind vorig jaar een aantal informatieborden in de verschillende dorpen geplaatst. Er is een lichtkrant in Wieringerwerf bij Deen Supermarkt, in Middenmeer tegenover de R.K. Kerk en in Slootdorp ter hoogte van Supermarkt John Elfring gekomen.

Digitale informatiepanelen

Op deze digitale informatiepanelen kunnen inwoners, verenigingen en organisaties kosteloos vragen, aankondigingen, evenementen, uitnodigingen, activiteiten en initiatieven georganiseerd door buurtbewoner(s) en mededelingen vermelden die in de eigen woonplaats plaatsvinden. Alle niet commerciële info is welkom. Wilt u iets vermelden op het informatiepaneel? Mailt u uw tekst dan naar

Voorwaarden

De aanmelding kan maximaal 26 karakters bevatten en moet minimaal 2 weken van te voren worden aangeleverd. Daarnaast mag de tekst geen commerciële doeleinden, huis-aan-huis verkoop of religieuze boodschappen bevatten. Evenementen en activiteiten worden alleen genoemd als deze plaatsvinden in de eigen gemeente/plaats. Iedereen kan berichten aanleveren.

Werkgroep

Het beheer van de lichtkranten is ondergebracht in een speciale werkgroep van vrijwilligers. De werkgroep behoudt zich het recht voor om een verzoek tot plaatsing te wijzigen. Over plaatsing en niet-plaatsing wordt niet gecommuniceerd. Voor eventuele vragen over de digitale informatiepanelen kunt u contact opnemen met Wonen Plus Welzijn, telefoon 0224-273140 of per e-mail:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl