Algemeen: 17 juli 2013 Thuiszorg in kleine, lokale teams in en vanuit de omgeving van de cliënt

15 juli 2013 - Sinds kort biedt Woonzorggroep Samen thuiszorg aan vanuit al haar zorgcentra en woonzorgcomplexen: Thuiszorg Samen. Thuiszorg in en vanuit de omgeving van de cliënt door kleine, lokale teams. Hierdoor krijgen cliënten hun thuiszorg zoveel mogelijk van dezelfde mensen, uit de eigen buurt en in hun eigen vertrouwde omgeving.

Persoonlijke zorg

De vraag naar thuiszorg neemt steeds meer toe. Om de zorg van Thuiszorg Samen nog persoonlijker te maken, biedt Woonzorggroep Samen haar thuiszorg nu vanuit al haar locaties. Voorheen werd dit centraal vanuit Schagen geregeld. Door de thuiszorg vanuit de diverse locaties te bieden, zijn er kleine, lokale thuiszorgteams ontstaan met medewerkers die de cliënten en hun omgeving beter kennen.

Hulp en zorg op maat

Thuiszorg Samen helpt mensen die een dagje ouder worden door zorg te bieden die past bij hun wensen en behoeften. In hun eigen huis en met hun eigen gewoontes, daar waar zij zich veilig voelen.

Hulp en zorg op maat, voor iedere cliënt, daar waar het nodig is.

De kracht van Thuiszorg Samen ligt in samenwerking. Thuiszorg Samen kijkt naar wat de cliënt zelf nog kan en waar familie kan bijspringen. Samen kunnen we immers meer.

Dienstverlening

Thuiszorg Samen biedt alle vormen van zorg en dienstverlening om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen: huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en alarmering.

Het uitgangspunt van Thuiszorg Samen is de eigen regie van de cliënt..

Meer informatie

Neem voor meer informatie over Thuiszorg Samen contact op met Woonzorggroep Samen via 0224-211136 of kijk op www.woonzorggroepsamen.nl. Thuiszorg wordt vaak (gedeeltelijk) vergoed. Er is dan wel een indicatie nodig. De indicatie voor hulp in de huishouding kan aangevraagd worden bij het WMO loket van de gemeente. Een indicatie voor de overige vormen van thuiszorg wordt aangevraagd bij het CIZ. Het is ook mogelijk om Thuiszorg Samen particulier af te nemen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl