Algemeen: 06 augustus 2013 Bijeenkomsten auto-inbraken Julianadorp op 12 en 19 augustus 2013

Deze bijeenkomsten GAAN NIET DOOR

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - In Julianadorp heeft de politie een toename van het aantal auto-inbraken geconstateerd. De bewoners hebben hierover al een brief gekregen. Aansluitend vinden er nog voorlichtingsavonden plaats waarbij wordt ingegaan op de preventieve maatregelen die de bewoners zelf kunnen treffen. Deze voorlichtingsavonden zijn op 12 en 19 augustus 2013 in Dorpshuis Julianadorp aan de Drooghe Bol, start is om 20.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom.

De bijeenkomst is georganiseerd door de politie, de voorzitter van de Belangen Vereniging Julianadorp (BVJ), de voorzitter van het Wijkplatform en de accountmanager Julianadorp van de gemeente Den Helder.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl