Algemeen: 07 augustus 2013 Bijeenkomsten auto-inbraken Julianadorp gaat NIET door

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Begin deze week heeft een aantal huishoudens in Julianadorp een brief ontvangen van de gemeente waarin gewaarschuwd werd voor een toename van het aantal auto-inbraken in deze wijk.

In deze brief zijn ook twee voorlichtingsavonden aangekondigd. Korte tijd geleden heeft de politie echter een auto-inbreker opgepakt die verantwoordelijk bleek te zijn voor de inbraken. Dit was nog niet bekend tijdens het voorbereiden van deze voorlichtingsavonden. De politie ziet nu geen reden meer om de geplande voorlichtingsavonden door te laten gaan. De bewoners ontvangen hierover een brief.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl