Algemeen: 14 augustus 2013 Art.1 Bureau Discriminatiezaken NHN neemt deel aan de derde editie van de NRC Charity Awards

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Art.1 Bureau Discriminatiezaken NHN neemt deel aan de derde editie van de NRC Charity Awards. Dit jaar hebben 240 goede doelen zich hiervoor ingeschreven. Het is nu de beurt aan het publiek en de vakjury om de winnaars aan te wijzen.

De publieksprijs wordt uitgereikt aan het goede doel dat volgens het publiek de meest indrukwekkende advertentie ingestuurd heeft. Iedereen die via de site www.nrccharityawards.nl een stem uitbrengt, maakt kans op een iPad. Stemmen kan tot en met vrijdag 13 september 2013, ook via de mobiele website.

Scheldwoorden

Dit jaar doet Art.1 Bureau Discriminatiezaken NHN voor het eerst mee met een advertentie. Gekozen is om aandacht te vragen voor 'HOMO' als scheldwoord. Dit woord als scheldwoord en andere scheldwoorden moeten verdwijnen, want er worden onnodig mensen gekwetst en beledigd. Vooroordelen worden onnodig in stand gehouden. Verdere acties kunt u vanaf 19 augustus 2013 volgen op de vernieuwde website van Art.1 Bureau Discriminatiezaken NHN.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl