Algemeen: 05 september 2013 Vergunningaanvragen Texel digitaal beschikbaar via nieuwe app

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Vanaf vandaag is het mogelijk om Texelse vergunningaanvragen digitaal te ontvangen via de app 'OmgevingsAlert'. Deze app attendeert gebruikers op vergunningaanvragen in de buurt. Zodra nieuwe vergunningaanvragen binnen komen krijgt de gebruiker direct handige alerts binnen via de mobiele telefoon.

De 'OmgevingsAlert' is een aanvulling op het al bestaande aanbod van e-bekendmakingen en bekendmakingen in de krant. De gemeente neemt voor een half jaar deel aan de app om te zien of er genoeg belangstelling voor is. De app wordt gemaakt door omgevingsalert.nl. Het bedrijf heeft met de app 'Omgevingsalert' de jaarlijkse App-prijs 2013 gewonnen. De Nationale App-prijs is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken. Met het uitreiken van de prijs wil het ministerie van EZ het hergebruik van overheidsdata bevorderen. Tijdens de lancering van de app was het al eerder mogelijk om Texelse data te zien, maar alleen door deelname aan de app kan de data getoond blijven worden.

OmgevingsAlert is beschikbaar voor de iPhone en iPad in de Apple Appstore en voor Android-smartphones via Google Play. Meer informatie is te vinden op www.omgevingsalert.nl

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl