Algemeen: 09 september 2013 Servicepunten Hollands Kroon blijven beschikbaar

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - De servicepunten van de gemeente Hollands Kroon blijven bestaan. Het college vindt het belangrijk dat deze vorm van dienstverlening beschikbaar blijft.

Wel heeft de gemeente besloten om haar servicepunten in de dorpskernen Hippolytushoef en Nieuwe Niedorp te verplaatsen. Dit besluit nam zij naar aanleiding van de ontwikkelingen bij de Rabobank en de Kopgroep Bibliotheken.

Verhuizing

Het servicepunt in Nieuwe Niedorp verhuist op 1 februari 2014 binnen het bestaande pand naar het voormalige kantoor van de Rabobank. Het servicepunt in Hippolytushoef verhuist op 1 januari 2014 naar een alternatieve locatie.

Hiervoor zijn de onderhandelingen inmiddels in volle gang. Bij de keuze voor deze nieuwe locaties is rekening gehouden met de veiligheid en privacy van zowel de bezoekers als de medewerkers van de gemeente Hollands Kroon.

Dienstverlening op maat

Ondanks dat het college besloten heeft om de servicepunten open te houden, werkt de gemeente hard aan 'dienstverlening op maat'.Dit betekent dat het product of dienst de manier van dienstverlening bepaalt. Voor veel producten en diensten is dit het digitale kanaal. Door steeds meer via onze digitale kanalen beschikbaar te stellen kan iedereen vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week gemeentelijke zaken zelf regelen.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl