Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 09 september 2013 Help Hollands Kroon gestolen verkeersborden terug te vinden

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - September 2013: Gemeente Hollands Kroon heeft aangifte gedaan van diefstal van achttien schrikhekken. De gemeente had de rood wit geblokte hekken recent in de berm voor en tegenover de nieuw aangelegde passeerhavens langs de Wieringerrandweg geplaatst.

Bent u getuige geweest van deze diefstal, weet u waar de schrikhekken nu zijn of heeft u andere relevante informatie? Neem dan contact op met de politie via (0900) 8844 of Hollands Kroon via (088) 321 5000.

Financiële domper

Hollands Kroon had de schrikhekken geplaatst om de veiligheid langs de Wieringerrardweg te vergroten. De hekken vergroten de herkenbaarheid van de passeerhavens en voorkomen dat de berm voor de passeerhavens frequent wordt stuk gereden. Door deze diefstal loopt de gemeente een financiële schade op van Ä 3.160,-.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl