Algemeen: 13 september 2013 Jaarverslag Kansen voor West 2012

kansenvoorwest2012 Het jaarverslag Kansen voor West 2012 is klaar. Hierin is het EFRO project van MCN namens de Provincie Noord-Holland opgenomen.

Maritime Campus Netherlands maakt er werk van

Werkloosheid? De banen liggen voor het oprapen in de maritieme wereld. Legio kansen! Maar om ze te benutten moeten de handen ineen geslagen worden. Daarvoor is in 2008 in Den Helder de Maritime Campus Netherlands (MCN) opgericht. Dit samenwerkingsverband verenigt de vier O's: ondernemers, onderwijs, onderzoeksinstellingen en overheid. Die samenstelling waarborgt een integrale aanpak en vergroot daarmee de kans op economisch succes in vooral de offshore industrie. Alles draait om innovatie, kennisdeling en kennisvermeerdering. En niet in de laatste plaats om een naadloze aansluiting van het technisch beroepsonderwijs op de personele wensen van het bedrijfsleven.

MCN maakt daar werk van, neemt vele initiatieven en boekt al de eerste successen. Directeur Marja Doedens vertelt over dit EFRO-project, waardoor MCN mede door het aanhaken van andere (overheids)financiers een vliegende start kon maken.

Meer lezen? Download Jaarverslag Kansen voor West 2012 (Bron: Maritime Campus)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl