Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 18 september 2013 Hollands Kroon beschikt over een pasfotocabine (in Anna Paulowna)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Om de dienstverlening aan de inwoners te vergroten is sinds kort een pasfotocabine geplaatst bij de gemeentebalie in Anna Paulowna. U kunt met deze cabine zelfstandig pasfoto's maken. Tijdens het maken van de foto's, geeft het apparaat precies aan wat u moet doen. Hierdoor weet u zeker dat ze geschikt zijn voor identiteitskaarten, paspoorten en rijbewijzen.

Er staat alleen een fotocabine in Anna Paulowna

Alleen bij de gemeentebalie in Anna Paulowna staat een pasfotocabine. Uiteraard kunt u ook uw pasfoto laten nemen door de plaatselijke fotografen. Vraag dan wel om een pasfoto die voldoet aan de eisen.

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Het geplaatste model is nog niet geschikt voor mensen die gebonden zijn aan een rolstoel. Eind oktober 2013 wordt dit model kosteloos omgeruild door een nieuwer model die wel toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl