Algemeen: 18 september 2013 Hollands Kroon beschikt over een pasfotocabine (in Anna Paulowna)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Om de dienstverlening aan de inwoners te vergroten is sinds kort een pasfotocabine geplaatst bij de gemeentebalie in Anna Paulowna. U kunt met deze cabine zelfstandig pasfoto's maken. Tijdens het maken van de foto's, geeft het apparaat precies aan wat u moet doen. Hierdoor weet u zeker dat ze geschikt zijn voor identiteitskaarten, paspoorten en rijbewijzen.

Er staat alleen een fotocabine in Anna Paulowna

Alleen bij de gemeentebalie in Anna Paulowna staat een pasfotocabine. Uiteraard kunt u ook uw pasfoto laten nemen door de plaatselijke fotografen. Vraag dan wel om een pasfoto die voldoet aan de eisen.

Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers

Het geplaatste model is nog niet geschikt voor mensen die gebonden zijn aan een rolstoel. Eind oktober 2013 wordt dit model kosteloos omgeruild door een nieuwer model die wel toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl