Algemeen: 23 oktober 2013 Bouwsteen "Beleef de Waddenzee!" aangeboden aan Waddenfonds

Het Waddenfonds werkt aan een nieuw Uitvoeringsprogramma 2014-2017. Het Programma naar een Rijke Waddenzee heeft nu de belangrijkste programma's en projecten voor natuur, water en duurzame visserij voor de komende periode op een rijtje gezet. Het rapport is onlangs als Bouwsteen voor het Uitvoeringsprogramma aangeboden aan het Waddenfonds.

In het rapport wordt vanuit een integrale visie aangegeven welke projecten bijdragen aan het streefbeeld van een Rijke Waddenzee.

Vanuit de 'ecologie', in combinatie met duurzaam gebruik, ziet het PRW de volgende sterren aan de horizon.

Consultatierondes Waddenfonds

Via diverse consultatierondes verzamelt het Waddenfonds input vanuit stakeholders, provincies en wetenschap. De basis voor dit nieuwe Uitvoeringsprogramma 2014-2017 vormt de nieuwe interprovinciale Waddenvisie "Wadden van allure". Vanuit het gezamenlijke streefbeeld Rijke Waddenzee en de speerpunten uit "Wadden van allure" zette PRW de belangrijkste kansen op het gebied van natuur, water en duurzame visserij, op een rijtje.

Download het rapport via www.rijkewaddenzee.nl (Bron: Programma Naar Een Rijke Waddenzee).

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl