Algemeen: 28 oktober 2013 Informatiebijeenkomst mantelzorg en financiën gemeente Den Helder op 18 november 2013

Gemeente Den Helder logoBron: Gemeente Den Helder - Gehandicapten, chronisch zieken en hun mantelzorgers hebben vaak extra kosten als gevolg van handicap of ziekte. Deze kosten kunnen behoorlijk oplopen.

Tijdens de informatieve themabijeenkomst 'mantelzorg en financiën' op maandag 18 november 2013 geeft de mantelzorgmakelaar duidelijkheid over deze kosten en mogelijke vergoedingen.

Meestal hebben mantelzorgers en degene voor wie zij zorgen te maken met een combinatie van kosten voor bijvoorbeeld zorg, hulpmiddelen en vervoer. Er zijn verschillende regelingen voor vergoeding of compensatie van dergelijke kosten.

Het gaat dan om nationale en/of gemeentelijke vergoedingen maar ook vergoedingen via de zorgverzekeraars of via de belastingdienst.

De mantelzorgmakelaar geeft tijdens de informatiebijeenkomst uitleg over :

Waar en wanneer?

Maandag 18 november 2013 van 10.00 tot 11.30 uur in de Golfstroom, De Garst 3 in Den Helder. Het gaat door bij minimaal acht deelnemers. U kunt zich aanmelden voor woensdag 13 november 2013 via: of per telefoon: 0223-747009.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl