Algemeen: 31 oktober 2013 Wat maakt Texel uniek? 1 november 2013 eindpresentatie DNA profiel Texel

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op vrijdag 1 november 2013 wordt om 9.30 uur in De Koog het unieke DNA/identiteitsprofiel van Texel gepresenteerd, in aanwezigheid van gedeputeerde Water Joke Geldhof, van de provincie Noord-Holland en wethouder Eric Hercules van gemeente Texel. Ook worden vervolgstappen bekend gemaakt.

Hoe zinvol is het om te weten wie je bent als gemeente en waarin kan Texel zich onderscheiden van andere kustplaatsen? Die vraag staat centraal. Het profiel is, vanuit toeristisch-en economisch perspectief, voor Texel een basis voor doorvertaling in projecten, bestemmingsplannen, gebiedsontwikkeling en marketingstrategieën. Samen met de provincie Noord-Holland hebben vertegenwoordigers van gemeenten, bedrijven, bewoners, bezoekers en bestuurders in twee workshops het unieke DNA en identiteitsprofiel van Texel in kaart gebracht via de methodiek ‘Identity Matching’. Het profiel is in woord en beeld gevat.

Programma

De presentatie is van 10.15 uur tot 12.30 uur in grand Hotel Opduin, Ruijslaan 22 in De Koog. Iedereen is hierbij van harte welkom.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl