Algemeen: 31 oktober 2013 Wat maakt Texel uniek? 1 november 2013 eindpresentatie DNA profiel Texel

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Op vrijdag 1 november 2013 wordt om 9.30 uur in De Koog het unieke DNA/identiteitsprofiel van Texel gepresenteerd, in aanwezigheid van gedeputeerde Water Joke Geldhof, van de provincie Noord-Holland en wethouder Eric Hercules van gemeente Texel. Ook worden vervolgstappen bekend gemaakt.

Hoe zinvol is het om te weten wie je bent als gemeente en waarin kan Texel zich onderscheiden van andere kustplaatsen? Die vraag staat centraal. Het profiel is, vanuit toeristisch-en economisch perspectief, voor Texel een basis voor doorvertaling in projecten, bestemmingsplannen, gebiedsontwikkeling en marketingstrategieën. Samen met de provincie Noord-Holland hebben vertegenwoordigers van gemeenten, bedrijven, bewoners, bezoekers en bestuurders in twee workshops het unieke DNA en identiteitsprofiel van Texel in kaart gebracht via de methodiek ‘Identity Matching’. Het profiel is in woord en beeld gevat.

Programma

De presentatie is van 10.15 uur tot 12.30 uur in grand Hotel Opduin, Ruijslaan 22 in De Koog. Iedereen is hierbij van harte welkom.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl