Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Algemeen: 05 november 2013 Gemeente Texel werkt verder aan opruimen stormschade

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - De gemeente Texel werkt de komende dagen verder aan het opruimen van omgewaaide bomen, vernielde lantaarnpalen en andere beschadigde objecten. De verwachting is dat eind deze week alle stormschade is opgeruimd. Na de urgente acties als gevolg van de storm maandag 28 oktober 2013 worden alle omgewaaide bomen, vernielde lantaarnpalen, omgewaaide borden en andere beschadigde objecten momenteel door de Gemeente Texel systematisch opgeruimd.

Inmiddels is vrijwel alle schade geïnventariseerd en geregistreerd. Op basis van prioriteit wordt nu verder gewerkt: snelle actie waar gewenst, latere planning waar het kan.

Hierbij wordt de gemeente geholpen door aannemers en loonbedrijven. Ook heeft De Bolder extra mensen ingezet op de algemene begraafplaats en in het centrum van Den Burg en wordt de veegmachine extra ingezet bij het opruimen van de losse takken en de grote hoeveelheid herfstbladeren. Op sommige locaties worden grote bomen verwijderd met behulp van een telekraan of hoogwerker.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl