Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 19 november 2013 Horizon College organiseert galadiner voor Jeugdsportfonds en Kinderkookcafé Alkmaar op 23 november 2013

Op zaterdag 23 november 2013 organiseren leerlingen van het ROC Horizon College voor de achtste achtereenvolgende keer een galadiner in Heerhugowaard. Met dit galadiner wordt geld ingezameld voor de goede doelen Jeugdsportfonds Alkmaar en Kinderkookcafé Alkmaar. Meesterkok Marcel de Leeuw van Double Tree by Hilton Amsterdam kookt het vijfgangendiner samen met zo?n veertig koks in opleiding voor 300 gasten.

Het galadiner is voor de leerlingen een leerproject, zo organiseren twee leerlingen (Natalie Ribo en Danouscha Poelsma) van de mbo-opleiding Facilitaire Dienstverlening het galadiner op facilitair terrein. Leerlingen afkomstig uit diverse onderwijsgebieden als Horeca, Facilitaire Dienstverlening en Detailhandel werken mee en zorgen ervoor dat de avond perfect georganiseerd is. De afdeling Detailhandel verzorgt met behulp van de leerlingen Facilitaire Dienstverlening de aankleding van het Atrium, dat geheel wordt omgetoverd tot restaurant. Met de ruim honderdzestig leerlingen verwacht het Horizon College een topprestatie te gaan neerzetten.

Meesterkok Marcel de Leeuw heeft het menu samengesteld in samenspraak met de docenten. Er worden maar liefst 300 gasten verwacht, die tijdens het diner kunnen genieten van diverse optredens zoals van The Arthur Troop Pipes and Drums, Joyce van Berkel (tevens presentatrice), Rafaella en Adlicious.

Tijdens het diner worden interessante arrangementen geveild en er worden lootjes verkocht waarmee de gasten leuke prijzen kunnen winnen. De opbrengst gaat uiteraard naar de twee goede doelen. De arrangementen en prijzen zijn allemaal beschikbaar gesteld door diverse bedrijven uit de regio, Albert Heijn sponsort alle wijnen en stelt voor de loterij een minuut gratis winkelen ter beschikking. Stammis Heerhugowaard levert de goederen, die zij voor een groot deel sponsoren en Hanos sponsort een groot deel van de ingrediënten voor dit culinaire diner.

Jeugdsportfonds Alkmaar geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot en met 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdsportfonds de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Kinderkookcafé Alkmaar geeft kookles/begeleiding aan kinderen en jongeren met een beperking in het autistisch spectrum. Kookles is heel geschikt voor kinderen en jongeren met autisme, omdat koken een gestructureerde activiteit is.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl